Bekijk deze mail online hier

Persbericht

 

HR BEELDEN & PERSBERICHT : DOWNLOAD

 

De Collectie GUCCI Craft

Coup de Cœur

GUCCI JUWELEN STELT DE COLLECTIE GUCCI CRAFT VOOR

 

Ter gelegenheid van Valentijnsdag stelt Gucci Juwelen vandaag de collectie Gucci Craft voor, die ontworpen werd door creative director Frida Giannini. Deze lijn met zilveren juwelen benadrukt de traditie van het huis op het vlak van artisanaal goud- en zilverwerk.

Gucci Craft bestaat uit zes stukken die zowel mannen als vrouwen kunnen dragen. Het gaat om ringen, oorbellen, een armband en een halsketting. Deze collectie onderscheidt zich van andere door het label 'Made in Italy by Gucci', dat met een stempel in de authentieke stijl terugkomt op de juwelen. Dit logo wordt met een laser rechtstreeks in het zilver gegraveerd en daarna met inkt donker gemaakt, voor een nog mooiere look.

De ringen zijn uniseks en zullen dus vooral bij koppels in de smaak vallen. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in een grote en kleine versie. De oorbellen zijn te koop in twee modellen, als ronde hangertjes of fijne druppels. De bijpassende armband en halsketting met zilveren medaillon in de vorm van een geldstuk vervolledigen deze prachtige Gucci Craft-collectie.

 

GUCCI Jewelry - Blanpain Distribution + 32 2 344 48 57 - www.blanpain.net

 

 

Shopping op aanvraag via het Persdienst :

+ 32 2 350 43 56 • + 32 478 98 60 88
www.aacom.beariane@aacom.bepress@aacom.be

blog: The Trend Spotter