Bekijk deze mail online hier

Gucci
Timepieces

 

 

GUCCI HORLOGES STELT DE NIEUWE COLLECTIE U-PLAY BANDEAU VOOR


Gucci Interlocking

Gucci Horloges lanceert met veel plezier zijn nieuwe collectie U-Play Bandeau. Deze nieuwe lijn werd ontworpen door creative director Frida Giannini en onderscheidt zich van andere door de grote bandeauvormige armband. De beroemde horlogecollectie U-Play uit 2010 krijgt zo een nieuwe, moderne stijl.


De U-Play Bandeau is verkrijgbaar in drie damesmodellen met een grote, chique armband in beige, blauw of champagnekleur. Het model in champagnekleur werd versierd met het typische Guccissima-logo in gouden en bruine tinten. De leren armband kreeg een GG-reliƫf en past perfect bij de champagnekleurige, leren horlogering. De wijzerplaat in geborsteld zilver kreeg twee in elkaar verstrengelde G's in filigraan als versiering.


De twee andere modellen zijn verkrijgbaar in beige en blauw leer met Guccissima-armband en bijpassende horlogeringen. De wijzerplaten zitten boordevol bijzondere details: het beige model heeft een geborstelde, antracietgrijze wijzerplaat met daarop twee in elkaar verstrengelde G's in filigraan met een groene en rode rand. De blauwe variant heeft ook een antracietgrijze wijzerplaat, maar de twee G's in filigraan kregen hier blauwe en rode contouren.


Net als de U-Play-collectie wordt de lijn U-Play Bandeau in set verkocht. Deze U-Play-sets bestaan uit verwisselbare horlogeringen en armbanden, die u kunt afstemmen op uw humeur of de gelegenheid.

Een van de meest ludieke creaties van het huis!

 

 

 

Gucci Timepieces - Blanpain Distribution +32 2 344 48 57 - www.blanpain.net

 

Voor extra informatie, kunt u met de persdienst contact opnemen :

+ 32 2 350 43 56 • + 32 478 98 60 88
www.aacom.bepress@aacom.be

blog: The Trend Spotter