Ariane Abramowicz Philosophie

 

 

 

Haar filosofie

Als symbool van haar passie voor communicatie, flexibiliteit en relaties heeft haar kantoor openheid en diversiteit altijd centraal geplaatst.

 

Door haar activiteitensectoren te verruimen en haar deuren voor de meest uiteenlopende partners te openen, bleef ‘Ariane Abramowicz Press & Public Relations’ haar activiteitenkring en daardoor ook haar vaardigheden verrijken.

 

De ontwikkeling van hun vakkennis en het uitgebreide netwerk van vooraanstaande partners staan garant voor de uitmuntende resultaten die Ariane Abramowicz en haar team steeds opnieuw neerzetten. Ervoor zorgen dat de klanten van een gerichte, hoogwaardige en optimale zichtbaarheid genieten, blijft het grootste streefdoel van het kantoor.

 

 

 

 

 

Haar wereld

Gedreven door een niet aflatende artistieke nieuwsgierigheid en een onvermoeibare creatieve zoektocht diversifieerde het kantoor zijn activiteiten in uiteenlopende domeinen, zoals mode, beauty, design, gastronomie, luxeaccessoires, horloges, juwelen, cultuur en evenementen.

Met haar jarenlange ervaring en gedegen vakkennis kan Ariane Abramowicz een rijke en gevarieerde expertise aanbieden, de vrucht van de vele artistieke en menselijke ontmoetingen die haar parcours kleurden.

Communiceren is in de eerste plaats een hecht netwerk uitbouwen in werelden met weidse vertakkingen.Het is precies die interactiviteit die het voor haar mogelijk maakt om projecten, evenementen, originele en vernieuwende strategieën op maat uit te werken, waarbij elk evenement een exclusief en volkomen uniek karakter krijgt!

Haar team

Ariane Abramowicz, de oprichtster van het kantoor, verzekert de algemene consultancy, houdt toezicht over alle projecten en de toepassing van communicatiestrategieën, het beheer en het goede verloop van de acties. Eglantine Quataert, met wie ze nauw samenwerkt, ontfermt zich over de coördinatie van de activiteiten met betrekking tot Persrelaties en Public Relations. Als bevoorrechte tussenpersoon voor klanten, de pers en belanghebbende partijen controleert ze elke fase van de lopende acties en garandeert ze een nauwgezette en hoogwaardige opvolging. Met de hulp van haar assistentent.Dankzij die perfecte synergie kan elk teamlid zijn talent en vaardigheden ten dienste stellen van het kantoor dat zich zo al snel opwerpt als uw ideale partner!